Privat arrangement

Landsholdet Lokaler

“Vi har lige afholdt en stor konfirmations fest, og alt spillede lige fra booking, mails, fleksibilitet, og virkelig søde medarbejder, der vil gøre deres bedste for at hjælpe, total service minded team.”       – Line, 15. august 2020

Vi har stor erfaring med at afholde både store og små private arrangementer, lige fra fødselsdage, barnedåb, konfirmationer og bryllup. 

selsskabslokaler fest leje københavn herlev

priser & tilvalg

Basis priser

EKSEMPEL på 8 TIMERS LEJE

6000 kr

Inkl. moms

Tilvalg

Ved tilkøb af catering, gives der 10% rabat på lokaleleje prisen. 

VORES FACILITETER

Alt hvad du skal bruge...

Op til 100 personer

Vi har plads til op til 100 personer på én gang! Der findes ikke ét event der er for stort til at Landsholdet Lokaler kan klare det!

AV-Udstyr

Vores Lounge er indrettet med projektor og lydanlæg i lyse lokaler, der er smagfuldt indrettet med designerstole og rustikke borde. Lokalet er velegnet til foredrag og andre oplæg.

Nem parkering

Vi har egen parkeringsplads hvor der er gratis parkering under hele jeres arrangement og med plads til op til 50 biler, skal I ikke slås om pladsen!

Alle priser inkl. moms.

Vores CATERING

Vi tilbyder stort set al slags mad I kunne tænke jer. Om det er en hurtig bid sandwich, tapas eller om det skal være fuld buffet med dessert, så kan vi klare det hele. I samarbejde med Chefmania er mulighederne uendelige!

Skræddersyet arrangement

Udfyld formularen nedenfor og få tilsendt et uforpligtende tilbud på DIT arrangement. 

0 personer
0 timer
Dette inkluderer ikke opsætning af lokale, som aftales forud for dagen.
Alle vandrette flader afstøves og aftørres, gulve støvsuges og vaskes, tømme skraldespande, rengøring af toiletter

Kontakt os

vores lokaler

Galleri

Hold din fødselsdag, fest, bryllup, jubilæum eller noget helt tredje hos Landsholdet Lokaler og få nogle ekstraordinære lokaler der byder på en helt speciel stemning.

selsskabslokaler fest leje københavn herlev